PERUT MENGERAS

SALAM HI..sya dh 37w2d perut saya kerap mengeras lpas tu rsa lenguh pingng dgn tulang pelvix..tnda nak bernak dh ka?

2 Balas

Hi, sy pun rasa macamni. Better pergi hospital nanti doc akan decide kena warded or tak. Dia akan check jantung baby, check laluan semua

1y ago

awk dh brpa week..dh brslin ka? saya takut 🥺🥺..mmg nk brslin dh ka mcm ni..tpi tk skit

Berapa kerap tu awak? Kalau semakin kerap dan tak hilang juga rasa tu, itu real contraction. Kena pergi hospital

1y ago

baik trima ksih