Beli barang keperluan bayi

Salam, sy skrg 30 minggu. Ngandung anak first. Sape taw kat mne bole borong byk2 barang2 baby mcm pampers, keperluan mandi baby yg harga berpatutan? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

17 Balas

sya dri skrg dh beli sikit2 sis dgn husband. x tggu dh hujung2 nk cari. pengsan nt dgn harga barang2 baby new born. lg sya first time and first baby

Semua sy beli masa sale.. Awk boleh beli masa ada baby fair.. Lagi murah.. awal bulan 6 ni ada baby fair dekat quill city mall kl..

beli online je.. Murah dr mall.. akk Baju baby n Baju anak² lain,beli online je.. bertahun dah x shopping kat mall.. 😊

Mcm sy beli dkt baby fair sis..jauh jugak beza dgn harga bukan baby fair..tak pun beli shopee..

Online - momo house (shopee) Kedai - manjaku baby mall Mmg recommended 🤍

Saya beli di shopee semua sbb kedai mahal

shopee deedodoy / My Angel BB