Kandungan hilang

Salam. Sy nk tya sapa ada pengalaman mcm ni. Leh kongsi? Saya risau.. Mcm ni crta.. Sya period mcm biasa tp smptom hamil 2 ada.. Sya p scan di klinik swasta 3 mgu lpas ya ada kndungan 6mgu..ada janin n kntong. Cma jntung blum.. Last kmrin saya p untuk scan 9 mgu tba2 xdk.. Rahim saya kosong.. Tp saya merasakan dnyutan jntung di bahagian bawah perut.. Scan xdk..upt saya memang sentiasa negatif..confius saya..#bantusharing #ingintahu

1 Balas

mcm mana keputusan doc? mybe boleh check upt. kalau upt positf biasanya mengandung. tp jika sebaliknya puan boleh jumpa doc. sbb takut ada cyst