Ada harapan or tak?

Salam. Sy nk tnya, kalau mcm ni ada harapan tak? Sy test pgi tdi, result within 2 minit mcm tu. #Ttc3tahun

Ada harapan or tak?
11 Balas

InshaAllah ada rezeki tu awakk. Nanti boleh repeat lagi 2w. InshaAllah makin terang. Lepastu boleh tunggu lagi 2w untuk scan baby. Sebab kadang baby kecil sikit dari kiraan last period, takut nanti tak nampak apa lagi tapi boleh je kalau nak terus scan, kalau tak nampak doktor akan minta repeat lagi 2w. Semoga dipermudahkan urusan awak!!

Insha'Allah ada harapan, positive ya 🤗 saya nampak double. kalau ikut dari hari first last period dah berapa week ? atas 6w dah boleh gi scan untuk confirmkan pregnancy, 7 w ke atas insha'Allah dah nampak jantung 🤗

2y ago

InshaAllah.. Sama kita sis. Sy cek baru2 pun samar mcm tu. Harap2 ada rezeki kita 💜❤️ mau cek balik guna clearblue

InshaAllah ada rezeki tu puan. puan cuba pakai clear blue digital, dia boleh detect dgn lebih awal dan pekat mcm saya strip samar2 sgt tpi digital tulis pregnant 1-2 .

2y ago

Pki yg guardian pun ok. Sy baru test. Nmpk clear

InshaAllah lagi seminggu mesti terang line tu. Tahniah, jaga diri jaga makan. Semoga dipermudahkan urusan awak 🤲🏼

Tahniah sis. Kalau terus positive tanpa tunggu itu confirm

Tahniah sis, ini positive pregnant 👏👏💗

inshaallah ade tue..tp bru lg

insyaallah ada tu

insyaallah ada

ade dah tu