normal kah?

Salam , sy nk tanya kepada momies yg pernah alaminya or tahu ttg masalah ni.. normal ke bg bby yg berumur 1 bulan lebih x berak selama 4-5 hari? Masa ank saya lahir ok je berak tp sejak kebelakangan ni sy xtahu kenape jd mcm tu.. Hari ni dh masuk ari ke 5,bf macam biasa...makin banyak ade la bby menyusu..tp beraknye belom. HuhuTq in advance #anakFirst #ibuRisau

4 Balas

Normal tu sis hgga 10hr dulu ank sy pun blm berak.. doktor check perut ok juga.Last doktor pom ubat kat dubur.

Normal. Kalau bf, max 14 hari tk berak. Baby i pun pernah sampai 10 hari. Doctor ckp okay je as long as bf

Klu anak bf tak berak tu ok lagi.. Tp kalau fm kena check la knp...

Normal or u can refer dr google. Byk info