Tak period lepas beranak

Salam hi. Sy nak tanya normal ke tak period lepas bersalin? Saya bersalin czer bulan feb. Sampai sekarang tak period. Btw darah nifas saya keluar hampir 100 hari baru kering. Saya fully bf #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #1sttimemom

2 Balas

normal,kalau baby menyusu pun kdg2 bole smpi 3 -6 buln xdtg period.tapi lebih baik tnya nurse ye..

Bf perancang kehamilan semulajadi. Jika perlu kepastian & penjelasan jumpa doktor.