SUSU BADAN

Salam.. Sy nak tanya bole ke sy mkn ubat utk buat susu bdn keluar ? Sy dh berkali2 urut, minum tmbh susu, mnom horlick, mkn lobak putih dan sebagainye.. tp ttp x de susu bdn.. ni anak first sy dan lahir 35 minggu.. mntk kongsi pendapat semua .. tq #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby

2 Balas

waalaikumsalam, sebarang pengambilan ubat sebaiknya consult dengan doktor dulu untuk penilaian tahap kesihatan puan, jgn beli di farmasi tanpa consult dengan doktor sebab kesan ubat pada badan individu mungkin kurang sesuai dan boleh memudaratkan kesihatan ibu jika tersalah langkah. anak df tak puan?

Ubat untuk bagi susu badan keluar x sure pula ada ke x. Pn boleh tanya pharmacist rasanye. Tp supplement untuk tambah susu badan ada rasanye. Milk booster. Contohnye Nuffiya, ada mommies yg boil tea dr goji berry, red dates n etc. Boleh google rasanye.