Tidur terlentang

Salam Sy dh 28week ..nk tnya klw tidur terlentang bahayakan baby x #ingintahu

5 Balas

Bahaya awk kalau 28 w keats baik tdo ngiring [email protected] sy mmg xselesa tdo tlentang dri ank dara smpai lah skrg.. Sbb saluran darah thempit kalu tdo tlentang..

https://vt.tiktok.com/ZSN96NvMy/ boleh tengok tt dr ni dia terangkan kenapa tak boleh tidur terlentang bila kandungan masuk 28w

bahaya, risiko kndungan blh kurang oksigen. letak la bantal kt blkg bg tinggi dan tidur mengiring klu nak kndungan selamat.

Pernah tanya doc, doc ckp tidur ja ikut mana2 posisi yg kita selesa

7mo ago

saya Pon ada tnya ..Dr ckp xda msalah..tp was² la jgk ..risauu

selalu tidur mengiring..bangun2 dah trlentang..huhu