Perut mengeras pada 4bulan

Salam. Sy bru masuk 4 bulan. Tapi perut ni mengeras stiap kali lepas mkn. Normal ke ye? Dalam sejam slps mkn pun still lg ngeras. Smpai rasa sempit dada dah. Sy ada fibroid jugak. Tapi kecik je doc ckp. Adakah sebab fibroid atau ini normal ya? Rasa mcm terlalu awal utk perut mgeras. #firstmom #firstbaby

1 Balas

Normal sis . sebab sy pun 4 bulan kdg2 macam tu jugak terasa perut mengeras dan saya pun ada fibroid around 3cm. Selalu sy suruh suami sy usap perut then alhamdullilah tiap kali usap tu perut jadi lembut 🤣🥰

2y ago

30/9 ni saya jumpa pakar balik untuk scan tengok macam mana keadaan fibroid saya samada kecut atau makin besar .