Sapu lotion

Salam. Sy 1st pregnant. Mase jumpa doc, die ada minta sapu lotion. Jadi sy nak tahu, lotion apa2 pon boleh ke? atau ada khas lotion? kalau pakai baby lotion johnson's boleh ke? #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

Yes apa2 lotion pun boleh. Nak pakai yang anti strecthmark boleh, baby lotion boleh. Bagus lah doktor awak. Betul saranan dia. Tujuan sapu lotion tu kekal kelembapan kulit. Such a good advice!

5mo ago

Sama-sama😊

utk tujuan apa ya?

5mo ago

oh..jauh lg perjalanan. sy tak de sapu apa2..lps bsalin baru scrub balik