Ikhtiar hamil

Salam smua.sya bru berkahwin dan bersama suami bbrpa hr lpas dan sya alami Keputihan seakan berwarna hijau tu normal ka? siapa pernah mngalami sperti saya? due date period lg 4 hari and sya ada rasa mcm x sdap bdn.doakan sya dan suami ada rezeki ya.. #bantusharing #ingintahu #1stimemom

4 Balas

Keputihan hijau tu xnormal sis. Dah teruk tu. Infection nanti. Jumpa doktor ye

Better jumpa doc , risau ada jangkitan kuman.. keputihan hijau x normal sis..

refer doc sis. keputihan warna hijau ni kita bimbang ada sakit2 lain

Better refer doktor..risau sakit laen pulakk..