Blm datang haid

Salam smua.. sy start gugur kluar darah n kantung 6 april lpas, tp smp sekarang blm dtg haid, sy chek upt negatif.. sesiapa pernah ada pngalaman d sini blh bgtau knp, apa masalah sy, sy risau tp sy blm rasa nk pg hosp chek sbb stakat ni xda rsa sakit apa pun.. sy just curious.. tq #SeriusTanya

1 Balas

gugur tu dah confirmkan clear ke dr doktor?

4w ago

sepatutnya masa keluar kantung tu awak kena pergi jgk jumpa doc .. sbb mcm sy gugur dlu walaupun keluar darah beku berketul masih lg kena buat dnc sbb incomplete misscarriage .. aiyo bahaya la kenapa la x pergi doctor confirmkan ...