Baby sebulan sehari tak buang air besar

Salam smua baby baru masuk sebulan. Sblum ni elok sehari ade la berak 1-2 kali. Tp ni harini seharian xberak .. asyik kentut2 je.. Risau pula kot sembelit ke. Baby mostly breastmilk minum ade la sehari 1-2 kali je bagi formula.#firsttimemom

3 Balas

doc ada cakap kalau baby ada kentut perut dia takda masalah. so jangan risau kalau baby sehari tak berak. kalau risau buat la urut i love u tu.

Normal je, jnji perut dia tak keras dan selalu kentut, sbb awk mix fm kn. Bby sy pun sama jgk, mostly more to bf, fm ade la 1-2 kali,

normal janji kentut