Bayi newborn 24 hari berbunyi semasa menyusu badan

Salam smua anak saya dah 24 hari. Saya perasan masa menyusu badan dia ade keluarkan bunyi kuat mcm kahak pastu bunyi mcm nafas yg kuat. Risau dengar. Masa bagi susu botol elok je takde bunyi2. Masa nyusu badan je bunyi kuat betul mcm orng yg tak ckup bafas + bunyi kruuukk kruukk mcm tu padahal dia xde kahak pun. Kalau tido elok je takde bunyi. Ade tak pengalaman mcm ni? Nxt week baru ade appointment dngan peadiatrician dia. #firsttimemom

3 Balas

Mungkin flow susu awak laju. Cuba marmet dulu sebelum bagi anak menyusu.

cara lekapan xbetul kot

5mo ago

Tu la pikir benda sama juga. Tp tu la taktau nak buat mcm mna dah bagi lekap betul. Mcm tu je dia lekap . Nnt appointment dngan peadiatrician nak try tanya juga

hidung tertutup ke

5mo ago

Xde la tak tertutup pun hidung dia.