sakit saraf sciatica

salam smua. ada yang sakit mcm sy? sakit tulang punggung belah kanan sampai xboleh bangun & jalan? kalau salah gerak mcm kena elektrik 😭 sy tgh pregnant 28w2d.. pergi klinik dr boleh bg ubat tahan sakit & saraf je.. tu pun langsung tak jalan 😭 sy hari2 menangis sampai ckp lebih baik mati je sbb tk boleh nak buat kerja langsung 😭

2 Balas

Hi sis so far mcmana? Saya tgh alami ni skrg, mmg mcm elektrik kalau salah jalan. Sis dah okay ke? Ada solution tak?