Lambat period 6 hari, tapi check pregnancy test tak pregnant

Salam sis sekalian, Saya umur 29 thn. Bln 2 ni tadi sy miscarriage.. then continue makan folic acid sampai ke harini... Since sebelum kahwin smpai skrg tak pernah missed out period tiap bln n jrg nak lambat period, paling lambat pun 3 hari. Tapi bln ni lambat 6 hari,.dah check pkai pregnancy test, tapi result negative. Ade sape2 boleh share pengalaman tak ?

Lambat period 6 hari, tapi check pregnancy test tak pregnant
11 Balas

Usaha lagi