First Time Mengandung

Salam, setelah 6 tahun, akhirnya kelmarin di sahkan hamil oleh doktor. Kelmarin p hospital utk buat rawatan kesuburan. Belum mula dah hamil. Baru 6 mggu, apa benda yg boleh n xboleh sy buat utk jaga kandungan... Risau pulak

13 Balas

tahniah sis , doakan sy juga

4y ago

Insyaallah, Allah pemberi rezeki. Saya sejak akhir tahun lepas byk dekatkan diri dgn Allah, merayu memohon dlm tahajud dan solat taubat malam2, suami pun sama solat mlm dan hajat. Setiap kali dengar surah maryam akan menangis, dengar rayuan Nabi Zakaria kepada Allah dan dikurniakan Nabi Yahya. Setiap kali ada org ke mekah saya minta doakan. Dan amalkan air buah zuriat. Insyaallah, Allah mendengar keluh kesah kita. Jangan putus asa. Rezeki milik Allah. Dia Maha Mengetahui.

Avoid stress! ☺

4y ago

Most welcome! Rezeki dari Allah 😁

Jaga elok2