first baby

Salam semue.....sy pregnant utk first baby.....rse tkot sebenarnye sbb pngalaman pertama....sntiase berdoa moge Allah kuatkn janin dan rahim sy,bru 5w5d,dan kdang2 ade rse sakit perot....biase ke ble kite sakit perot?

26 Balas

normal .. sy slalu krem perot, demam on off, sakit mcm2 , mabuk2 tp lepas 12w bru oke sikit😄

5y ago

Aah btul....perot tiap hri akn sakit....ble tnye kwan ade yg x de pn sakit perot😁semoga d permudahkn utk kite sis aamiin..😁