anak saya degil dan tak dengar kata

Salam semua..sy ada anak lelaki berumur 3 tahun 8 bulan,,anak sy degil tak dengar kata.. bila sy suruh kemas mainan dia tak nak kemas..bila dh ckp berpuluh kali baru dengar. Bila die kata nak mkn,,bila bg makanan tersebut die xnk makan..hurmm apa patut sy buat#seriusnanya

3 Balas

Ikuti medsos Keibubapaan seperti ⬇️⬇️⬇️ Telegram: Nota Redza Zainol Nota Parenting Taufiq Razif Khusyuk Parenting Fhais Salim Catatan Parenting Syakira