Berapa suhu badan normal wanita

Salam semuanya... Nak tanya. Suhu badan normal wanita berapa ya? Sejak dulu suhu sy 35°C. Paling tinggi 35.9°C.🙈 sy ada baca 1 artikel katanya suhu badan mcm ni hipertermia kalau tak salah and perlu jumpa doktor.🙈😂 Sy ja ka yg suhu begini? Atau ada yg sama tapi normal ja? #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

sis ada keturunan duyung kot. gurau sis. jumpa doctor je sis. nanti doeang buat check up.

1y ago

hahaha. tak pasal2 kena pulang ke laut pulak ye. alhamdulillah semua okay.

boleh jumpa doctor kalau bimbang