Nak tanya boleh

salam semua,nak tanya kalau ni mcm mna ye?sya try opk wrna pink tu terang,try upt naik mcm tu,lewat period 4hari..., #firstbaby #ttc5years

Nak tanya boleh
8 Balas

tahniah, positive ni, dulu pun sy pernah try test ngan opk gak lepas test upt memang lg terang dari upt 😊

Nak cek apa sebenarnya? Hari subur or pregnant? Repeat upt lagi. Tak perlu buat opk kalau dah lewat period.

repeat lg upt lps 48hrs. k Klu betul pregnat line akn makin terang. Semoga ada rezeki awk.

nampak macam pregnant. apa pun stah positive dan teruskan berdoa.

InsyaAllah positif tu, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

sy pun mcm tu jgk test..tpi skg tgh tggu terang je

repeat upt sis. try first morning urine.

Tahniah