Keluar darah

Salam semua,mommy2 normal ke lepas bd dgn suami esok tu keluar darah sbb saya fasa subur , hari isnin bd , selasa keluar darah tengahari dan isyak dan hari ni keluar lagi , darah yang keluar tak banyak sikit2 jer dan saya pun tak rasa sakit , ikutkan period saya lambat lagi dan ini first time jadi , tolong saya mommy2 semua , jadi takut pulak #seriusnanya #ingintahu

4 Balas

Ovulation hanya bleeding sehari je.. tu pun just bercalit dgn eggwhite mcm tu.. sikit & sekali sahaja.. awak ni dah 2 hari keluar, tak tahu laa nak ckp sebab Ovulation ke apa ~

sblum ni ok?better pergi klinik..risau jadi apa2

1y ago

sebelum ni ok je sis , cuma bulan ni pulak keluar darah

Try cek upt atau pun jmpe je dr truss

ada cuba check upt?

1y ago

cuba la check sbb kita xtahu. kalau -ve boleh ambik inisiatif lain pergi klinik utk check awak☺️. boleh jadi luka semasa bersama.