Semoga kita dibawah lindunganNya

Salam semua Terpanggil saya disini adalah kerana. Saya dh berbulan tidak buka apps ni sebenarnya. Salah satunya sebab ramai negative dri positive. Jadi semalam saya buka apps ni scroll2. Setiap post ada sahaja puan2 yg tidak puas hati dgn post2 org lain. - cakap orang tak habis belajar laa. - bosan dengan soalan2 bodoh Dan banyak lagi lah. Saya kesian dengan segelintir ibu2 disini. Mulut tu woww!! Kalau depan2 mungkin tak berani nk cakap. Tp sbb kn didalam ni wahhh mcm2. Allah tu maha adil. Kata2 tu satu hari nnt akan melantun pada kita balik. Jangan sebabkan mulut kita ni anak yg jd mangsa. Mcm saya ckp Allah tu maha adil. Kita kata org knp tanya soalan bodoh post sini , eh tak habis belajar ke? Tu laa masa kt sekolah org suruh belajar tak nak. Jangan terkejut anak sendiri pun tak boleh ajar nnt. Silap2 anak sendiri kena benda yg sama mcm mak dia ckp dgn sini. Lapangkan hati puan disini. Dekat sini semua mencari pengalaman,ilmu dan perkongsian bah kan boleh menjadi kawan sesama kita. Tp kalau rasa jenis semua bendalah org tak betul. Logout! Jgn membazir mengadap phone pastu kondem org entah2 kain sendiri terkoyak.

2 Balas

Mika ada terima komen yg agak negatif . Tapi mika fikir positif sahaja . Hehe. .

5y ago

Bagus keep positive. Kalau dia org negative bia kan

T.kasih atas teguran sis. Yg elok kita ikut, yg buruk dijauhkan..