Taik Mata Baby

Salam semua.. Sy nk tnya kalu baby 4month keluar taik mata wane kuning2 tu x ape ke? So far mata xde merah lg.. Dah 3 ari kejap2 kluar.. Walaupun xtido.. ?? sy baca dekat apps ni dia kata oke selagi mata xmerah.. Betol ke #firstson

Taik Mata Baby
1 Balas

rajin2 lap mata dgn kapas yg d celup air suam.. lap buang lap buang.. jgn lap lap lap.. means x brbalik2 lap tu.. then urut area dari mata tu turun ke btg idung.. kadang sbb panas.. mybe susu atau environment..

5y ago

mybe.. cuba tnya dkter..