NORMAL ke CRAMP di awal kehamilan?

salam semua... sy nak tnye normal ke cramp bhgian bawah perut mcm sengugut time period tu.. btw sy bru je disahkan preggy.. cramp tu terjd wktu tgh mlm .. n wktu siang tu kurg laa sikit berlaku.. tp pndarahan mmg tkde .. n normal just cramp n sakit breast je #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

haah normal sis, selagi tak de pendarahan insyallah kandungan sis ok

3y ago

yeker sis.. lega dgr itu laa.. 🤲🏻.. sy dgr pun mcmtu jugak selagi tkde pendarahan dikira normal... ✨😊.. semoga allah pelihara kandungan saya .. aminn