nanostix masa pregnant

salam semua.. sy nak tanye,sekarang sy pregnant 6w1d.. sebelum ni sy hisap nanostix so bl pregnant nak terus stop tu mcm take time,sy tgh stop slow2.. ade ape2 effect tak kat baby ye? kalau sebelum ni mmg addict sgt,tp lps tau pregnant sy kurangkan dan sedang mencuba utk stop.. klau dlu dlm 5 hari 1 pod da habis,skrg 1 pod tu 5 hari masih banyak sb mmg betul2 nak stop.. cume tak blh nk stop terus,cume dalam tempoh sy nk stop tu ade ape2 kesan tak pde kandungan sy? terima kasih.. #ingintahu

1 Balas

Kena stop sis, tak elok untuk baby. Rokok, pod, vape, ganja, alcholo atau berkenaan dgn nya mmg tak baik utk baby.

8mo ago

terima kasih sis..