baby sonsang

Salam semua. Siapa ada pengalaman baby tiba2 songsang bila dah masuk 37w?. Saya risau lagipun ni baru first baby..ada siapa2 tau tak mcm mana nk bagi baby turun balik mcm normal..sbb sblm ni baby dah normal kedudukan kepala di bawah..tp masa check up tadi doc ckp baby dah songsang. Help me please mommy yg tau. #37w4d

6 Balas

Depend jugak dgn nurse yang akan incharge kita nnti utk pusingkn balik baby dlm perut tu.mcm sy spatutnya pakar sndri yg pusingkn,tapi nurse pulak yg pusingkan.mau tak sakit menahan diaorng dok main tekan2 perut kita.rasa mcm ditumbuk tumbuk je masa tu😅.last2 cezer jugak sy takut baby sangkut kat pnggung kalau normal birth doc cakap.skrg baby dah 3 bln,anak first pulak tu.makin sihat makin nakal ada lah😂.yg penting sis mesti kuat dan berani untuk anak.itulah perjuangan seorg ibu dikatakan