bayi

Salam semua saya nak tanya normal ke kalau kandungan 17 minggu kita belum rasa pergerakan bayi

13 Balas

Normal je. Saya pun lambat rasa gerak baby. Bila tanya doctor, doctor kata baby gerak je active tapi sebab air ketuban masih banyak dan baby kecil lagi, tu yang tak rasa. Sekarang saya da 31 weeks, hari hari dapat rasa baby gerak. Alhamdulillah.

normal sy baru msok 17week ad la rasa cuit2 gitu kdg2 je, teringin nk rasa hehe tendang aktif, perut 17week pun xnmpk lagi nmpk biasa je😆

Mcm sy 14w aktif sgt dh dalam perut.. kita plak xrs dia bgerak.. mybe masih kecik.. xrs sgt..pdhal didlm aktif

Normal je rsenye. Sbb sy mse masuk 18minggu bru rse slow2 tp dh masuk 20minggu ke ats kemain lah aktif dia.

Normal...sy pun lmbt rasa pergerkn. Kdg sy usap lembut perut, kerp ajak borak.. Br rasa ada pergerakan😊

Normal. Sy pula minggu 22 baru rasa. Minggu 24 baru start jelas

Norml.. sy 16 mnggu bru rsa.. moga bby sis sntiasa siht yew..

4y ago

Sme2

Normal sis, selalunya bby bergrk 20weeks ke atas.

Normal.. bergantung sm badan, sm org juga tu sis

Normal sis..sy dlu 24w baru rasa

4y ago

Terima kasih sis kalau x asyik risau takut tak aktif