Injection utk kuatkan rahim

Salam semua. Saya nak tanya just incase ada yg tahu pasal ni. Saya pregnant anak 1st tapi family saya, kakak mak semua penah ada history keguguran. Jadi diorg akan dapat ubat atau cucuk ubat kuat rahim. Kalau saya yg pregnant anak 1st nk mintak cucuk ubat tu jgk boleh ke? #seriusnanya

3 Balas

tak boleh suka2 mintak sis 🤭 setiap org tak sama situasinya.. klau ada spotting ke apa boleh dapatkan nasihat doctor.

better consult doctor. Doctor akan check dan nasihat based on your condition

Tak perlu. Lain org lain bdn..klu xde keperluan pd diri awk dktr tak bagi.

2y ago

ohh ok terima kasih. 😊😊