Pediasure

Salam semua. Saya nak tanya bole ke susu pediasure ni campur dengan susu lain ? Contoh anak 5 scoop skli minum. Tapi 4 scoop susu biasa 1 scoop susu pediasure ? Sbb sy agak confuse dgan sukatan pediasure ni lagipun baby saya bru 1 tahun. Anak saya skli minum 5oz je. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

jgn campur2 susu lain dlm satu botol..tp blh gap kan..ambil pedeasure waktu pg n mlm..n susu lain pd waktu tghri..petang.klau ank x minum bnyk susu pedeasure tu..blh kurang kan scoop pd 2 scoop stengah n bt 110ml sahaja dlm 4 oz lbh

2y ago

Okayh terima kasih sbb membantu ☺️