pendarahan sedikit dan mengelirukan

salam semua , saya dah 7minggu pregnant..tapi sy belom lagi buat buku pink, tadi pagi, saya ada la bersama suami, tapi saya langsung tk sedar yg ada bleeding .. perlu refer kat mne trus ye , klinik or hospital .. sbb rumit jadi nya tak bukak buku lagi ..hhm #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Klinik swasta. Then klu dktr suruh refer hsptl, minta surat refferal. Nnti bawa surat pegi emergency.

2y ago

Klu ada surat refer dari klinik lg cepat since awk xbuka buku pink. Klu dh ada buku pink blh pegi terus emergency.