Tips bukaan bersalin

Salam semua. Saya dah 38w tapi masih tiada tanda2 nak bersalin lagi. Sakit2 semua takde. Kalau boleh taknak induce sbb saya ada gdm on diet. Doakan saya cepat dpt bukaan dan dipermudahkan urusan bersalin dan berpantang nanti ya. Semoga doa2 itu juga berbalik kpd awak semua. Tq

1 Balas

antara tips yg sy buat seminggu sblum serah diri, btw sy bersalin 37weeks 5days, kena serah diri 38weeks sbb gdm jugak .. sis boleh cuba, menjadi atau x tu Kita berserah je (1) bersama dgn suami (2) bykkan berjalan (3) makan bendi (4) minum air milo + marjerin sikit

2mo ago

x, sy minum sblum warded n dgn dkt wad .. dia boleh ransang contraction sis, klau minum stiap hri sblum ckup bulan, agak bahaya