berak berdarah

salam semua , saya bru bersalin skrg baby dah 48days , semenjak bersalin haritu saya sembelit teruk sgt mmg sakit sgt2 nk membuang , doc dah bagi ubat utk sembelit hritu elok skjp lpstu jadi balik , minggu lpas saya berak sakit bila saya tgok dlm jamban agak bnyak darah lpstu lps 2 hari saya berak lgi dh tkde darah , tetiba harini saya nk membuang sakit pastu darah tu ada balik boleh tahan bnyk jgk darah , nk post gambar darah tu tapi malu plk , ada tk prnh jadi mcm saya? kena jumpa doctor atau tak ye?#ingintahu #sembelit #darah

1 Balas

dh teruk kena pergi kliniklh.. minum air masak bnyk.. sayur².. try minum susu full cream.. klau nk ambil ubat pelawas najis blh jgk