streess tentang keluarga

salam semua . saya baru masuk 19week+ . keluarga saya selalu bergaduh & buat kan saya streess. saya duduk dengan suami tapi dorang selalu call saya cakap dorang bergaduh je . sampai kan saya cakap dorang tak kesian kan saya ke saya nie tengah hamil lagi buat saya strees . suami saya banyak bagi semangat dalam keadaan macam nie . tapi saya malu dengan suami saya terpaksa hadap masalah keluarga saya erm. saya nak tanya kalau saya terlampau strees akan ada efek tak dekay baby ? 😔#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

6 Balas

sy pnah jumpa family mcm ni. mak pak asyik gaduh, 1 family jenis suka bermuka-muka. mak pak suka kutuk ank2, dgn ank sulung depa kutuk anak no 2'3'4 bila sembang dgn ank no 2 kutuk plak yg lain2. sama la jgak dgn ank2, bila ank sulung sembang dgn ank no 2 depa kutuk adik2 yg lain 😂 jenis ni mmg susah nak berubah dah. org kata dah jadi batang buloh keras dah, buat lemang pun xsesuai. jd klau depa call tu, buat ja loudspeaker & awk sibukkan kerja lain, lpas tu cakap ja kwasan rumah awk tu line tak elok jd suara dengar x dengar je .