13Weeks and Positive Covid19

Salam semua. Saya baru disahkan positif covid semalam dan sedang hamil 13 weeks. Saya curious bile nurse asyik follow up perkembangan saya.. hari ni macamana dan ade bleeding tak.... alhamdulillah takde. cuma, nak tahu sape kat sini ada pengalaman macamni masa hamil? Korang ok tak....... #ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

saya salah seorang yang kena covid masa mengandung 29minggu .. simptom saya dapat hanya (demam dan selsema) masa tu takut jadi apa² terus ke emergency sampai sana doc pakar O&G pantau pergerakan baby dan tolak masuk wad kuarantin selama 10hari .. sepanjang duduk hospital setiap pagi kena cucuk ubat cair darah ..