Baby movement

Hi salam semua.. saya baru 18 week pregnant.. sblm ni ada rasa pergerakan baby smooth je siang malam ada rasa.. tp dari semalam senyap je pulak.. saya dah tekan2 perut pun sama je takde apa2 reaksi.. sblm ni kalau tekan rasa la cm gerak.. risau pulak..ke normal ye? #Firstpregnancy

1 Balas

Klau sy, bila tekan x gerak, sy akn minum air sejuk or makan bnda manis, lpas to baring mgiring n akn rsa pgerakkan baby