Tiada Alahan

Salam semua.. saya baca ramai alami alahan teruk dan tak teruk. Macam saya baru masuk 5 minggu masih lagi tiada alahan. Saya cuma breast sakit je. Tu je simptom yg saya alami bila tahu pregnant.. Ada tak sini sama mcm saya tiada alahan, tiada morning sickness? Boleh share pengalaman.. tq #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

bagus la tu xde alahan. lain org lain bdn. ade org start alahan masa 8w 9w. ade org alahan kekal sampai bersalin, ade org kejap je alahan.

2y ago

Mak saya ckp family belah ayah. Adik beradik pmpn ayah semua yg pregnant tiada alahan langsung. Dari awal sampai akhir. Mcm biasa. Mkn mcm biasa. Takda loya2. Pening2 takda. Tp ikut mak saya pula jenis dr awal smpai nak bersalin alahan teruk. Ikut masing2. Janji baby sihat.