Anak Kerap Kencing Tanpa Air Besar

Salam semua. Saya ada pertanyaan. Ada tak sesiapa yang ada anak baru lahir, umur dalam tiga minggu tapi ada isu anak kencing banyak tapi tak buang air. Ni dah masuk hari kedua. Tapi kentut kerap. Saya baru tukar susu formula biasa ke susu tanpa laktosa. Ada yang pernah alami situasi begini? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #1stimemom #firstbaby

1 Balas

perut keras/lembut? kalau keras, maybe dia sembelit. tp kalau lembut je. mgkin belum masa