Babyshop murah ????

Salam semua, please share babyshop area kajang/bangi/putrajaya yg murah & best for shopping??? #firsttimemommy #sharetipspliss???

2 Balas

Saya suka beli di manjaku sbb one shop baby centre.xpyh g mall pun da bole spend masa berjam2 kat situ je sbb rambamg mata. Tapi utk saiz newborn jgn beli banyak beli dalam 6pasang utk bju siang, 6 pasang baju malam selebihnya beli saiz besar sikit..towel baby beli 4-5 helai sebab kalau baby boy dia xde warning, tau2 je da panas je towel tu nnt dikencingkan dia..barut baby sy beli online..diaper bag pun cantik2 kat situ..

5y ago

Saya pakai SLEEK baby..hair & body shampoo..betul kulit baby sensitif. cara saya guna pam kan 1 pam dalam air mandian baby then bole la basuh kepala dan badan sekaligus..bilas ngan segayung air bersih, then lap kan kering ngan towel dia..bedak dan losyen mmg xpakaikan..kecuali minyak telon je..tu pun kalau cium da wangi da dia..haih rindu nk balik jmpa baby plak rasanya..

Saya biasa beli kat manjaku bangi atau manjaku putrajaya je..sbb semua kat satu tempat tak payah nak pusing mall end up apa yg kita nak xde..kalau brand mcm mickey, pororo tu mahal sikit la..tp utk baby sy pilih anakku ngan pureen pun da ckup memadai sbb baby nanti cepat besar.

5y ago

ok sis tq . ni bru nak mcari nii. hihi beli skit2 dlu