Baby 7 months

Salam semua.. normal tak baby 7 bulan taknak kat orang lain.. nak mak ayah dia je.. sy mmg suri rumah tak kerja.. kerja jaga anak je la.. pening nk raya ni sume orang dia tak nak.. nangis kuat.. #firstbaby #bantusharing

3 Balas

normal. tapi mcm anak sy mula2 je dia nangis. bila dah sehari dua tu dia okay. mcm dia dah biasa dgn org ramai gitu. depends kat bbay juga kot 😬

Normal awak. Baby awak dalam fasa seperation anxiety. Ada cara untuk pulih kan seperation anxiety anak ni. Tapi bukan instant result la. Makan masa.

1y ago

Dalam TAP ni pun ada. Tapi saya dah lupa yang mana satu. Awak boleh search.

normal. anak saya pun macam tu. saya suka sebab takdela orang suka hati nak ambil peluk cium anak saya time raya nanti 😂

1y ago

😁