Jantung berdebar

salam semua. normal ke sekarg dh masuk 22week jantung akn tetiba berdebar2 kuat smpai rasa semput nk nafas. dia dtg tiba2 je dlm 5-7 minit . leps tu hilang . sy xminum kafein pun

6 Balas

ada history anxiety ke? atau low hb? sy dua² ada. mmg kerap juga rasa berdebar, tp sy buat deep breathing je.. klau x selesa, pegi jmpa doc cepat² k ..

1y ago

ohh, ya betul. hb rendah pun boleh buat palpitations. sbb body kerja keras ntk pump darah ntuk baby. skrg hb da ok ke? ambil vitamin iron x?