Usia baby 4 bulan

Salam semua.. normal ke baby 4m da start duduk sendiri.. sbb baby sy bru 4m 10d a few time lepas nyusu df trus angkat kepala utk duduk terus.. adakah ia normal.. #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby

4 Balas

Dia sedang belajar untuk duduk. Umur 4 bulan baby x mampu lagi nak duduk sepenuhnya. Angkat2 kepala dan berada dlm posisi nak duduk tu normal

Ank saya pun dlm fasa nk duduk... dia cuma angkt kpala dgn badan dia...dan dia blm pndai duduk tpi meniarap dh laju..ank saya 4 bulan 3 hari

1y ago

anak4 saya 3bulan lebih dah meniarap, 5 bulan dh merangkak dan dduk..tapi yang saya perasan anak2 sy lambat bercakap..tak tahu la ada kaitan ke tak😅

Tp belum fully duduk kn? Sbb tulang masih lembut. Sama la dgn baby sy, angkat2 kepala nak duduk

Normal. Perkembangan anak berlainan.