Keperluan Bby Dan Ibu

Salam semua... Nk tnye pendapat... Kandungan 3bln 1mgu ni da bole ke beli keperluan bersalin nt? Geram tgk bju bby kdg2 murah buat sale dkt aeon tu? agk2 bole beli awal ke.. Mintak bg pendapat ye.. Tq semua?

2 Balas

Wasalam. Awal lagi la sis. Sabar k hehe. Klu bole tgu smpi kdungan da besar n da tau gender baby supaya x membazir.

sye 4bulan 4hari tak beli apa apa lagi ramai cakap suruh tunggu 7bulan ke atas baru beli