Upt positive selepas 8minggu misscariage

Hai assalamualaikum, saya complete misscariage semasa kandungan berusia 11weeks pada 8/11/2023 secara natural tanpa dnc. Pantang selama 2 minggu. Bulan 12, sy dah period. Semalam saya lewat period sehari. Check upt, positive. Sy dah check guna clearblue digital juga, result pregnant 2-3w. Betul ke sy positive ya ibu ibu? Atau hormon Hcg saya masih tinggi? Maaf ya ini pengalaman pertama saya misscariage. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Upt positive selepas 8minggu misscariage
1 Balas

klu gugur dan sebulan lps tu dh period, hcg negative...klu awk ada bersama dgn suami lps period bln 12 tu, kira +ve.

9mo ago

ya +ve tapi careful lah ya..jaga diri baik2.