6w baby tk nampak

Salam semua . Nk tnya la klau dh masuk 6w baby still tk nmpk n kantung pun tk nmpk . Normal ke ? Its my first prengnacy

1 Balas

Wasalam. Saya haritu dapat tau pregnant terus pergi checkup waktu 5 weeks, alhamdulillah nampak kantung bulat je tapi kecik , rasanya normal ikut pada ibu2 ada luar sana yg dah nmpk kantung, ada yg tak nampak masih samar2 tapi jgn risau, baby ada cuma dia sngt kecik, next appoinment sis mesti dah nampak baby dalam kntung, masa ni jaga elok elok kandungan ye sis, jgn buat kje berat2 banyakkn rehat baring je kalau boleh kndungan masih baru waktu ni