Pregnant 2nd baby 7W3D

Salam hi semua. ni adalah 2nd pregnancy saya. first scan hanya nampak kantung. after 2weeks, scan lagi and still kantung sahaja but ada mcm bentuk or dot hitam tapi masih kecil (sonographer ckp). sbb waktu 1st pregnancy saya scan waktu 5w dah nampak baby. saya mmg berharap untuk baby ni sbb baby 1st saya meninggal. sempat hidup 7 hari je 😞 jadi soalan saya adakah ia normal ? and bentuk hitam tu apa ? adakah ia baby ? saya selalu tertanya2 sbb saya takut kalau jadi apa2. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

waalaikumsalam , hai😄 setiap pregnancy x sama .. mungkin kalini dia lambat sikit nampak .. mcm sya 11w bru nampak baby skali heartbeat .. padahal anak sblm ni smua 5w dah nampak dah .. in shaa Allah x da apa , blh mula makan folid acid jgn skip .. pemakanan dan emosi jaga 😊