Menangis sebab penat

Hi salam semua. Nak tnya. Pernah tak mommies menangis sebab dah penat dan letih sangat. Sebab kerja and then kerja rumah kena buat jgak, masak apa semua la. Saya dah start rasa penat sgt sampai nangis sorang2. Tak bgtau suami pun sebab tah dia tak paham pun. Nak explain kenapa penat tu lg letih. Hmm. #firstmom #ingintahu

23 Balas

jgn pendam perasaan .luahkan je.memamg suami yg kena buat semua kerja.ank sama2 kan.klu penat jgn buat apa2.rehat je

sy prgnant yg ke dua ni malas gila🤣🤣cept pnt pulak tu..nasib suami pham..dia yg uruskn ank lg sorg tu.

buat mana mampu