Bersalin Hosp Shah Alam

Salam hi semua. Nak tanya utk suami teman di LR perlu kursus atau swab test ke? Swab test perlu buat sendiri di klinik atau hosp? Suami sy ada GL, perlu call hosp dulu ke utk booking? Atau boleh walk in je. Harap ada sudi jawab, terima kasih 😊

1 Balas

tak perlu swab test. husb boleh masuk LR time bukaan dah 10 cm

10mo ago

mcm i hrtu aah baby pakai baju hospital. tp ada gak yg nurse suruh ibu bawak smua siap2 before tolak masuk lr