hospital government

Salam semua, nak tanya kalau kita tak keja govement kan boleh ke kita nak amik kelas pertama kat hospital government?. kita ade kene daftar ke hospital ke terus pegi je ?, harap faham soalan saya 😂. #bantusharing #firstmom #pleasehelp

1 Balas

waalaykumussalam. boleh je sis. kalau nak FPP, ada prosedur dia kena daftar awal few months sebelum bersalin lagi. kalau bukan FPP, tapi nak first class, selalunya nanti bila daftar bagitahu je. tapi bergantung pada kekosongan tempat juga.