berat badan

salam semua.. mummy2 semua sape mcm sy berat badan time prgnant naek mndadak n bakal mncecah 100kg? hahha sy first 83kg.. prgnant mkin naek2 n naek smpi la 94kg skg nie ?? dh kawal dh try mkn yg healty2 dh brjln 1taman basah bju stay sme berat ?? smpi tiap mggu g kk ambk drah doc tkot kencing manis n laen2.. haha alhamdulillah msih trkawal lg kencing manis.. cume berat jela xdpt nk kawal ??? #firstbaby #5bulan

1 Balas

Saya pun sama naik byk... Tapi selepas bersalin saya diet... Utk kembali asal. Skrg baru turun sikit je dlm 6 kg